QUINZE ANYS D'AUTÈNTIC SABOR DE L'ÍNDIA

EL 21 D'ABRIL COMPLIM QUINZE ANYS!

QUINZE ANYS D'AUTÈNTIC SABOR DE L'ÍNDIA

 

Aquest 21 d'abril Shanti fa quinze anys obert al públic i ens complau poder-lo compartir amb tots els nostres clients, seguidors i professionals que l'han vist néixer, créixer i consolidar-se. Repetim: ¡QUINZE ANYS!, d'experiències compartides, dedicació i entrega per portar des de l'Índia, i servir als nostres comensals, l'autèntic sabor de la cuina del país.

Des de l'inici, Shanti, “pau interior ” en sànscrit, ha aconseguit crear una atmosfera càlida, acollidora i portadora de calma a tothom que es decideix a entrar en aquest restaurant, envoltat d'oficines i situat a Sarrià, molt a prop de la bulliciosa Diagonal, una de les grans artèries de Barcelona. Un cop dins, el mundanal soroll desapareix, i tot convida a seure al voltant de la taula, per degustar reposadament els plats més representatius i desitjats de la inconfusible gastronomia nascuda a la terra dels maharajàs.

En tots aquests anys, Shanti ha estat fidel a la seva essència i ha sabut introduir els comensals al veritable art culinari del nord de l'Índia, a través de plats deliciosos, acuradament elaborats, amanits amb una rica barreja d'espècies i amb la dosi justa de picant apta per al paladar europeu, però sense perdre gens ni mica del genuí gust de la cuina índia.

Quinze anys donen per a molt i per revisar nombroses etapes de la nostra memòria col·lectiva. Avui no volem recordar els difícils temps dels inicis, en què es va haver de partir de zero, o els dificilíssims temps de la pandèmia, en què es va haver de resistir, sinó els bons temps, els de creixement i expansió del nostre Shanti, el nostre i vostre, perquè, sense vosaltres, avui no estaríem celebrant el nostre “15 ANIVERSARI”.

GRÀCIES a tots els qui ho heu fet possible:

Als nostres clients, per confiar en nosaltres dia rere dia, any rere any, fins i tot en els moments de més disgustos, que hem mitigat i alegrat amb els nostres sabors.

Als nostres seguidors, per treure el cap al nostre restaurant i xarxes socials i ajudar-nos a difondre i donar a conèixer el nostre projecte.

I a tots els professionals de la restauració i empleats que han treballat durament amb nosaltres, al llarg de tots aquests anys, colze a colze, per mantenir viu el nostre Shanti i les seves senyes didentitat.

 

FELICITATS A TOTS!

FELIÇOS 15 ANIVERSARI, SHANTI!