You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Loading...

SHANTI

RESTAURANT

SHANTI

RESTAURANT

SHANTI

RESTAURANT

SHANTI

RESTAURANT

SHANTI

RESTAURANT

SHANTI

RESTAURANT

SHANTI

RESTAURANT

CUINA DE L'ÍNDIA EN UN ENTORN ELEGANT

Shanti és el restaurant hindú que es va obrir les seves portes a Barcelona l'abril de 2008, en l'alt barri de Sarrià.

Shanti és una paraula que prové de el sànscrit i que significa pau interior. L'elecció d'aquest nom per part dels responsables de l'restaurant es deu al fet l'interès que aquests posen en aconseguir una atmosfera agradable i tranquil, un ambient idoni per dinar i sopar en pau, ja sigui en família, amb amics o en parella.

L'Índia, el nom de la mateixa país ens porta un record de Mahatama Gandhi i Mare Teresa. Aquests dos noms imancipan pau. El nostre intent és que quan vostès vinguin a casa nostra SHANTI gaudeixin d'una experiència total de l'autèntica menjar hindú i de la cultura d'aquest mil·lenari país.

SHANTI aposta per una cuina de grans aspiracions. En l'elegant ambient del nostre establiment, tindrem el gust d'oferir-tant els plats més clàssics, com les creacions més recents.

La proposta culinària d'aquest restaurant és menjar hindú cent per cent, elaborada per un xef que porta treballant més de 20 anys abans a l'Índia i ara aquí a Espanya i que coneix perfectament els jugar amb les espècies, els sabors i els gustos. De la seva cuina surten especialitats de l'Índia, tant de nord com de la part més meridional. En el primer contacte amb la cuina d'aquest país, el millor és deixar-se seduir pel menú degustació que tenim, el menú té una mica de tot tipus dels sabors.

El Restaurant Shanti disposa a més d'una bona selecció de còctels que posaran la cirereta a les nostres sopars.

No dubti a venir a visitar-nos.

FOTOS DEL RESTAURANT

RESERVA LA TEVA TAULA


Pots realitzar la teva reserva online de manera còmoda i senzilla clicant al botó de sota.

DEMANA A DOMICILI


Pots realitzar la teva comanda de menjar a domicili o per portar clicant al botó de sota.